MynPan valmennuslinja

MynPan valmennuslinja on kirjoitettu nyt auki ja se on käytettävissä kaikille ja kaiken aikaa. Lisäksi valmentajille on tehty treenimateriaalia ja malliharjoituksia kullekin ikäryhmälle erikseen, erilliseen harjoituspankkiin, jonne pääset valmennuslinjassa olevien linkkien kautta.

Avaa valmennuslinja TÄSTÄ.

Hyvän harjoituksen anatomia

Valmentajat ovat ajoissa paikalla harjoituksissa. Yhteinen aloitus ja lopetus joka harjoituksessa. Kaikki pelaajat huomioidaan tullessa ja lähtiessä.

Jokaiselle riittää oma pallo että, mahdollisuus saada paljon kosketuksia. Pallo mukana harjoituksessa mahdollisimman usein.

Jokaisessa harjoituksessa pelaajia kannustetaan harjoittelemaan myös joukkueen harjoitusten ulkopuolella monipuolisesti myös muita lajeja.

Kaikkien tulee saada pelata kaikilla pelipaikoilla harjoituksissa, myös maalivahtina. On tärkeää ymmärtää kunkin paikan vaatimukset että, osataan pelata joukkueena.

Valmentajan innoituksen osoittaminen, ja palautteen antaminen. Positiivisen ja rakentavan palautteen suhde 5:1. Palaute tasaisesti jokaiselle pelaajalle. Harjoituksessa pitää syntyä innostumisen ja onnistumien kokemuksia.

Joka harjoituksessa pitää olla monipuolista liikunnallista tekemistä ja runsas toistomäärä. Harjoitusajasta 80% on aktiivista liikkumista.