MynPa ja Stadium yhteistyösopimus 2023

Sopimus kattaa kaikki peliasut ja varusteet. MynPan virallinen tuotemerkki on Puma

Vanhemmat, pelaajat sekä kannattajat voivat tukea toimintaamme ja tilata vapaasti tuotteita Stadium.fi -verkkokaupan kautta.Linkki verkkokauppaan alla.

Tue seuraasi, Lisäbonusta seurallesi!

Tiesitkö että seura voi saada 3% lisäbonusta, kun Stadium Member-jäsenet tekevät ostoksia Stadiumilla?

Seuranne jäsenillä ja tukijoilla on mahdollisuus kerryttää lisäbonusta seurallenne tehdessään ostoksia Stadium.fi sivustolla tai Stadium-myymälöissä. Tämä edellyttää Stadium Member-jäsenyyden, joka on täysin ilmainen. Stadium Member-jäseneksi voi rekisteröityä helposti Stadium.fi sivustolla tai lähimmässä Stadium-myymälässä (ei Stadium Outlet).

Tukeakseen seuraanne tulee rekisteröityneen Stadium Member-jäsenen kirjautua Stadium.fi sivustolle ja Omilla sivuilla, ”Tue seuraasi”-välilehden alla, valita mitä seuraa tai joukkuetta hän haluaa tukea, seuramme löytyy hakusanalla "Mynämäen Pallo-53 jalkapallo". Stadium Member-jäsen voi valita yhteensä neljä eri urheiluseuraa tai joukkuetta. Stadium Member-jäsen saa pitää oman henkilökohtaisen bonuksensa, jonka pohjalta Stadium maksaa 3% lisäbonuksen asiakkaan tukemalle seuralle/joukkueelle. Valitessaan useamman seuran/joukkueen, Stadium jäsenen kerryttämä lisäbonus jaetaan tasaisesti kaikkien hänen tukemiensa seurojen/joukkueiden kesken. Stadium jäsen voi myös halutessaan lahjoittaa oman vuosibonuksensa tukemalleen seuralle/joukkueelle Omilla sivuilla, ”Tue seuraasi”-välilehden alla.

Kutsu kaikki seuran jäsenet ja tukijat kerryttämään lisäbonusta seurallenne saadaksenne kaiken hyödyn irti yhteistyöstänne Stadiumin kanssa!

Alla linkki seuravaate-mallistoon ja verkkokauppaan.